Kleuradvies nieuwbouwwoning

Review

Kiezen voor een nieuw te bouwen jarendertig woning op je droomplek, het eiland Schouwen-Duiveland. Een lang gekoesterde wens komt onverwachts uit. Je wilt dat dit huis een plek wordt waar je als vanzelf in een zen staat belandt. Maar….vele witte muren staren je vanaf de bouwtekening aan sinds de eerste paal de grond in gaat. Kleuren, materialen en meubels bij elkaar zoeken zijn zeker geen straf maar je valkuilen zijn nooit ver weg. Hoe fijn is het dan als Annemarie de Wit op je pad komt en je begeleidt naar een thuis waar je jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen. Annemarie heeft niet alleen het talent goed te luisteren naar je wensen, ze is een kei in het doen van voorstellen die naadloos aansluiten bij wie je bent als mens. Ze behoedt je met zachte hand voor valkuilen, ontzorgt, denkt mee en inspireert. Ze is een baken van rust in de hectische tijd waar je nu eenmaal in belandt als een huis wordt gebouwd. In mijn geval was en is ze nog steeds een grote inspiratiebron als het om interieurstyling gaat. Het prachtig gemaakte kleurenplan in print vormde een goede basis voor keuzes die we later hebben gemaakt voor bijv. meubels. Het eindresultaat is boven verwachting waar we dagelijks zielsgelukkig van worden.

Chris & Marleen uit Zierikzee