Hi, Ik ben Annemarie

Welkom op de website van Huisje de Wit. Ik ben Annemarie de Wit (1993) en ben getrouwd met Sander. Samen wonen we in Capelle op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Hier kochten we een woonboerderij die we stap voor stap steeds meer opknappen. Rondom onze boerderij scharrelen onze labrador Noor, de poesjes Pip en Suus en de kippen gezellig rond. Mijn interieurstijl laat zich het best omschrijven als Scandinavisch met veel natuurlijke materialen. Je vindt in ons huis een mix van strakke, nieuwe spullen én items die ik met liefde een tweede leven geef in ons interieur. Ik houd erg van rust en natuurtinten.

Typisch Annemarie?

Een bloemenjurk in mijn favoriete kleuren, blij worden van toffe interieurwinkeltjes, mijn thee koud laten worden, altijd bloemen in huis. Blij word ik van wandelen met Noor, een avond borrelen met Sander bij één van onze favoriete (strand)tentjes (Strandclub Zee en ‘de Gekroonde Suikerbiet’) en rondstruinen door ‘mijn’ mooie stadje Zierikzee. Mijn favoriete adresjes daar zijn: Bij Sluis, Huis van Geluk, Dit dus by Co, Mien Domus, Meneer Nilsson, de Zeeuwse Hemel en Roekoekoe. Ook fijn: muziekje aan en lekker bladeren in een (woon)tijdschrift, rommelen en stylen in huis én nieuwe plannen maken voor de boerderij.

Ons interieur deel ik sinds een aantal jaar via mijn Instagramaccount @huisjedewit. Het begon als een hobby, maar inmiddels inspireer ik mijn volgers bijna dagelijks met plaatjes uit ons huis én werd ik steeds vaker gevraagd om interieuradvies te geven. Daarnaast was ik werkzaam op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Ik besloot om mij te oriënteren welke mogelijkheden er waren om een opleiding te volgen. Mijn keuze viel op de Interieuracademie, de opleiding interieurstyliste. Nadat ik de opleiding had afgerond mocht ik al vrij snel de keuze maken om volledig aan de slag te gaan voor Huisje de Wit binnen Schildersbedrijf Ad de Wit, waar ik samen met mijn man eigenaar van ben. Ontzettend leuk en enorm dankbaar voor deze kans! Door onze krachten te bundelen kan ik, met de vele mogelijkheden van kleur en verf in mijn achterhoofd, interieuradvies geven én kunnen de schilders de praktische uitvoering ervan verzorgen.

Meer weten over de verschillende soorten interieuradvies die ik aanbied? Bekijk hier mijn adviespakketten. Ik help je graag om van elke ruimte in jouw huis een plek te maken waar jij je thuis voelt. Tot snel!